2018-2019 Akademik Yılı Zorunlu Mesleki Yabancı Dil Hazırlık Bütünleme Sınav Sonuçları ve Başarı Durumu

Bütünleme sınav sonuçları ile başarı durumları bölümlere göre ayrılmış olarak (İngilizce Öğretmenliği-ELT ve İngiliz Dili ve Edebiyatı-ELL) ekte sunulmuştur.

Not-1: Durumu "BAŞARILI" görünen öğrencilerle ilgili resmi yazışmalar okulumuz tarafından yapılacak olup öğrencilerin ayrıca bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır. Bu durumdaki öğrencilerin ders kayıtları için 2019-2020 akademik yılı başında bölüm danışmanları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Not-2: Durumu "BAŞARISIZ" görünen öğrencilerin 2019-2020 akademik yılı ilk haftası içerisinde yapılacak olan Zorunlu Mesleki Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet ve Seviye Tespit sınavına girme hakkı bulunmaktadır. Bu durumdaki öğrencilerin okulumuzun internet sayfasından yapılacak olan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.