2018-2019 Akademik Yılı Zorunlu Mesleki Yabancı Dil Hazırlık Quiz-IV, Vize-IV, Final Notları ve Yıl Sonu Başarı Durumu

Zorunlu Mesleki Yabancı Dil Hazırlık Sınıfları Quiz ve Vize-IV, Final ve Yıl Sonu Başarı Durumları ekte bölümlere (İngilizce Öğretmenliği (ELT) ve İngiliz Dili ve Edebiyatı (ELL)) göre ayrılmış bir şekilde sunulmuştur.

Not-1: Durumu "BAŞARILI" görünen öğrencilerin hazırlık sınıfını başarıyla tamamladıklarına dair resmi yazı Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürlüğü tarafından üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na gönderilecek olup, bu durumdaki öğrencilerin herhangi bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır. Hazırlık sınıfını başarıyla tamamlayan öğrencilerin 2019-2020 akademik yılı ders kayıtlarını bölümlerindeki (İngilizce Öğretmenliği ya da İngiliz Dili ve Edebiyatı) danışmanları ile yapmaları ve ilgili tarihleri üniversitemiz internet sitesinden takip etmeleri gerekmektedir.

Not-2: Bütünleme sınavları 17 ve 18 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olup detaylı bilgi yüksek okulumuzun internet sayfasında duyurular kısmında yer almaktadır.