2019-2020 Akademik Yılı Zorunlu Mesleki Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınav Sonuçları ve Sınıf Listeleri (21/09/2019)

[<]p[>][<]span style="font-family: RR; font-size: 16px; text-align: justify;"[>]2019-2020 akademik yılı Zorunlu Mesleki Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı sonuçları aşağıda ekte sunulmuştur. Listede "MUAF" durumda gözüken öğrencilerin durumu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (ÖİDB)'na bildirilmiş olup, bu durumdaki öğrenciler 23/09/2019 Pazartesi tarihinden itibaren yerleştikleri bölümde derslere başlayacaklardır. Bu öğrencilerin ders kayıtları ÖİDB tarafından yapılacak olup, takibi muaf olan öğrencilerin sorumluluğundadır. Listede durumu başarısız görünen öğrenciler, 1 yıl süreyle Yabancı Diller Yüksekokulu'nda hazırlık eğitimine devam edeceklerdir. Ders programları da aşağıdaki eklerde sunulmuştur. Hazırlık sınıflarında dersler 23/09/2019 Pazartesi tarihinden itibaren başlayacaktır.