Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Muafiyet Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine (20/09/2019)

Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavı 21 Eylül 2019 Cumartesi günü Aksaray Üniversitesi Kampüsü Merkezi Derslikler Binası’nda yapılacaktır.

Bu sınava sadece dersi ilk defa alacak öğrencilerden sınava girmek için Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden 19/09/2019 tarihine kadar beyanda bulunanlar girebilecek; belirtilen süreye kadar başvuruda bulunmayan öğrenciler ile dersi alttan alan öğrenciler bu sınava giremeyeceklerdir. Sınava girecek öğrencilerin listesi ve sınav yerleri aşağıdaki eklerde sunulmuştur.

Sınava girecek öğrencilerin sınav saatinden en az 15 dakika önce binada belirtilen sınav salonlarında bulunmaları ve yanlarında öğrenci belgesi veya öğrenci kimliği ile kimlik kartlarını bulundurmaları gerekmektedir.

Sınav iki oturumdan oluşmaktadır. Sınav salonları, sınav saatleri, I. ve II. oturum öğrenci listeleri için tıklayınız: