2017-2018 Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınav Sonuçları

2017-2018 İngilizce Dersi Muafiyet Sonuç Listeleri:

Önemli Hatırlatma: Yönetmelik gereği bu sınava sadece dersi ilk kez alan öğrenciler girebilmektedir. Geçen yıl Tömer Türkçe Hazırlık okuyan öğrenciler dışında, dersi alttan aldığı halde sınava girmiş olan öğrencilerin sınavları geçersizdir. Bu durumdaki öğrencilerin (Öğrenci Numarası 15,16... ile başlayan) numaralarının yanına yıldız eklenmiştir.  Muaf olan öğrencilerin bilgileri Öğrenci Bilgi Sistemine Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından girilmektedir. Öğrenci Bilgi Sisteminde Yabancı Dil Dersi Muaf olarak görünene kadar hiçbir öğrenci dersten muaf olmuş sayılmaz. Esas olan Öğrenci Bilgi Sistemindeki bilgilerdir. Aşağıdaki sonuçlar sadece bilgilendirme amaçlıdır.

​İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi muafiyet sınavı sonuçlar ıiçin tıklayınız.

Mühendislik Fakültesi muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.

​Eğitim Fakültesi muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.

​Fen Edebiyat Fakültesi muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.

​İslami İlimler Fakültesi muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.

​BESYO muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Bil. Fakültesi ve Sağlık Hiz. MYO muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.

​İletişim Fakültesi muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.

​Mimarlık Fakültesi muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.

​Veteriner Fakültesi muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.

Teknik Bil. MYO -Sosyal Bil.MYO -Ortaköy MYO - Eskil MYO - Güzelyurt  MYO - Berat Cömertoğlu MYO - Şerefli Koçhisar Uyg. Tek. ve İşl. YO muafiyet sınavı sonuçları için tıklayınız.