ASÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KAHVALTIDA BULUŞTU

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU Hazırlık Bölümündeki Öğrencilerimizin tanışma ve kaynaşma kahvaltısına Öğretim Görevlileri ve İdareciler ile Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Ayhan ÖZÇİFTÇİ ve REKTÖRÜMÜZ Prof.Dr. YUSUF ŞAHİN katıldı. Yüksekokulumuz Bayan Öğretim Görevlilerimizin hazırladığı bu güzel kahvaltıda tüm okul  personel ve öğrencileri REKTÖRÜMÜZ Prof.Dr. YUSUF ŞAHİN ile yakından tanışma ve sohbet etme imkanı buldular.

REKTÖRÜMÜZ Prof.Dr. YUSUF ŞAHİN kahvaltıda yeni gelen Hazırlık Bölümü öğrencilerine AKSARAY ÜNİVERSİTESİ'nin dünü,bugünü ve geleceği ile bilgiler verirken öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.Kahvaltı programının düzenlenmesinde emeği geçen tüm hocalarımıza ve katılımları ile öğrencilerimizi ve Okulumuzu onurlandıran Sayın REKTÖRÜMÜZ Prof.Dr. YUSUF ŞAHİN'e teşekkür ederiz.

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU AİLESİ